Ali Bajak Jus Akar Kayu

TERIMA KASIH!

Tempahan tuan telah kami terima dan akan diproses secepat mungkin. Sebelum tempahan di proses kami akan hubungi tuan dahulu melalui WHATSAPP untuk confirmkan detail tuan sebelum pos. Sila pastikan no telefon yang di isi adalah betul bagi mengelakkan sebarang masalah kami tidak dapat hubungi pihak tuan.

Jika dapati no telefon atau detail lain yang di isi di borang tempahan ada kesilapan, boleh isi semula borang tempahan dengan detail yang betul di laman utama.


PERHATIAN! Sebelum runner ninjavan hantar barang, mereka akan call tuan dahulu. Pastikan fon sentiasa on dan untuk mengelakkan sebarang masalah, tuan sediakan siap-siap duit untuk dibayar kepada runner Ninjavan mengikut harga pakej yang tuan ambil.

Cara Minum

Minum 1 cawan 30ml yang disertakan sekali dengan Jus Ali Bajak pada waktu PAGI sebelum atau selepas makan dan 1 cawan pada waktu MALAM sebelum tidur. Jika tidak rasa apa-apa atau kurang power, boleh minum 2 cawan pagi dan 2 cawan malam.

P/S: Jus Ali Bajak juga boleh dicampurkan dengan madu asli untuk kurangkan pahit.

Rasa Jus Ali Bajak adalah pahit, tidak la terlalu pahit. Kalau tak pahit bukannya ubat orang kata. Boleh minum disulam dengan air kosong.

KOPI AKAR KAYU ALI BAJAK

 Jika tuan ingin mendapatkan Kopi Ali Bajak ni, boleh terus layari website di bawah ya. Boleh baca detail produk dan order di sana juga. Atau, boleh terus order kepada bahagian sale yang akan Whatsapp tuan sebentar lagi untuk confirmkan order Jus Ali Bajak yang tuan order tadi, boleh pos sekali dengan Jus Ali Bajak yang tuan order ni. Klik link di bawah untuk detail kopi:

WWW.KOPIALIBAJAK.COM

Copyright © 2020 Jus Ali Bajak Made With Love In Pendang

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.